Löytyipä sitä myös monia videoita kannettavani uumenista.

Tässä on linkkejä videoihin joidenka pääösaa esittää Vicke ja taustalla häärään minä hieman avittaen. Videot voitte katsoa vaikka peräkkäin siinä järjestyksessä kuin ne sattuvat siellä olemaan, mutta olen alle myös kertoillut vähän miten temput/aktivoinnit on toteutettu ja mikä tarina videon takana mahdollisesti on.

Kuten olen aikaisemmin sanonut, tykkään uusiokäyttää tavaroita, ja kivoin aktivointilelu on pahvipaketit. Tässä videossa Vicke sai ensimmäisen kosketuksen maitopurkkiin. Olin laittanut maitopurkin sisälle Vicken omia ruokanappuloita ja tein muutamia reikiä purkin kylkeen, että tuoksu nappuloista päätyisi mahdollisimman helposti Vicken nenuun:


http://s1147.photobucket.com/albums/o541/VickeJenni/?action=view&current=d7c57b38.mp4

Seuraavassa videossa Vicke sai testata ensimmäistä kertaa Pyramidia. Jostain syystä ostetut aktivointilelut ja koiran valjaat ovat saaneet pinkin värin.... vaikken itse kovin pinkistä väristä tykkää, mutta jotenkin pinkki kuuluu prinsessalle :)

http://s1147.photobucket.com/albums/o541/VickeJenni/?action=view&current=221e05d2.mp4

Syystä tai toisesta olin opettanut koirani hyppäämään IKEAn putkeen, joka on kasassa. Älkää kysytkö miksi ja miten tämän tein, mutta tässä se on.
http://s1147.photobucket.com/albums/o541/VickeJenni/?action=view&current=504282a5.mp4

Kun nilkkani nyrjähti enkä päässyt hirveästi liikuskelemaan Vicken kanssa, tein paljon "aktivointileluja" kotoa löytyvistä tavaroista. Tässä olen silpunnut sanomalehtiä ja mainoksia ja heitellyt mukaan nappuloita. Pussissa on myös muistaakseni durumjauhopussi, jonka sisällä on teepussipaketti, jonka sisällä on nappuloita. Aluksi Vicke ei oikein ymmärtänyt mitä pussille tehdä, joten hän vain liikutteli sitä tassullansa ympäri lattia. Tuosta yllätyspussista tuli kyllä aikamoinen sotku.
http://s1147.photobucket.com/albums/o541/VickeJenni/?action=view&current=bc81f4f4.mp4
http://s1147.photobucket.com/albums/o541/VickeJenni/?action=view&current=07579741.mp4

Tässä on video ensimmäisestä sukelluksesta - en ollut edes tajunnut, että olin kuvannut tapahtumaa! Kovinkaan kovaa traumaa sukelluksesta ei syntynyt, kuten voitte huomata tavasta, jolla Vicke tulee takaisin laiturille katselemaan lintuja ja keppiä vedessä laugh

http://s1147.photobucket.com/albums/o541/VickeJenni/?action=view&current=124c6d13.mp4

Tästä voitte myös katsoa vähän uudempaa videota Vicken nykyisestä vesipetoudesta. Ennen kun kuvasin tämän videon, sain päähäni testata, osaisiko Vicke "tassu"käskystä nostaa tassua vedessä. Istuminen onnistui siellä, mutta makaamaan Vicke ei ollut kovinkaan halukas (onneksi (ja välillä vähän harmiksi) minulla on koira, joka myös ajattelee omilla aivoillaan ennen tempun suorittamista laugh). Olin myös yhdistänyt vedessä oloon käskyn "vesi".
http://s1147.photobucket.com/albums/o541/VickeJenni/?action=view&current=45b74ee6.mp4

Pitemmän aikaa olen haaveillut opettaa koirani haukkumaan käskystä. Pitkään mietin ja yritin saada Vicken yhdistämään haukkuminen käskysanaan "Hauku", mutta se oli vaikeampaa kuin luulin. Minusta hauskin tapa kouluttaa on "poimiminen", eli asioiden mitä Vicke tekee luonnostaan, yhdistäminen käskysanaan. Haukkumisen kanssa tein sitä. Mutta kun snautseri ei ole kovin haukkuherkkä rotu, haukkumisen poimiminen tuotti päänvaivaa minulle. Sitten yksi päivä noin kuukausi sitten sain jollain ihmeenkaupalla yhdistettyä nausterini pääkopassa, että sana "hauku" tarkoittaa, että Vicke haukkuu.
http://s1147.photobucket.com/albums/o541/VickeJenni/?action=view&current=01ef5b69.mp4

Poimimisella olen myös poiminut muutaman muun tempun, mitkä kuuluvat repertuariimme. Tässä videossa Vicke vain on tylsistynyt ja minulla on hänen lelunsa. Koska aika usein Vicke joutuu tekemään jonkin tempun ennen kuin saa lelun, hän testaa muutamia meidän lempitemppuja peräkkäin. Aluksi pitää kokeilla "Pam!" käskynä olevaa kyljellä makaamista. Tämän opetin vain nameilla ohjaten. Sitten, kun "Pam!" ei tuota tulosta, kokeillaan "Antaudu!" käskynä olevaa selällään makaamista tassut sojottaen kattoon. Tämä temppu tuli poimittua silloin kun opettelimme "Pam!" käskyä asekäsimerkin kanssa. Jos nami ei ilmestynyt suuhun Vicken mielestä tarpeeksi nopeasti, hän heilautti itsensä selälleen ja yhdistin vain siihen käskyn. Kun antautuminen ei auttanut, Vickellä meni pasmat sekaisin laugh

http://s1147.photobucket.com/albums/o541/VickeJenni/?action=view&current=4846ff28.mp4